Τηλ: +30 2106466965

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, 15231 Χαλάνδρι

Πασχαλίδου Ελένη, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

epΗ Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Ελένη Πασχαλίδου, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα όπου παρέχονται σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες τόσο για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων όσο και για την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

Ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της ειδίκευσής της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», αντιμετωπίζοντας πληθώρα περιστατικών και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» συμμετέχοντας σε πολυάριθμες γυναικολογικές επεμβάσεις, κολποσκοπήσεις και υστεροσκοπήσεις.

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, Πιστοποιημένου Ευρωπαϊκού Κέντρου Εκπαίδευσης στη Μαιευτική και Γυναικολογία από το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (EBCOG).  Έλαβε μέρος σε πληθώρα φυσιολογικών και επιπλεγμένων τοκετών, συμμετέχοντας ενεργά στο Τμήμα Παρακολούθησης Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου. Παράλληλα παρακολούθησε ενεργά στις εργασίες του Τμήματος Υστεροσκόπησης και του Τμήματος Λαπαροσκόπησης, αποκτώντας εμπειρία στις ενδοσκοπικές μεθόδους. Τέλος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του Τμήματος Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας και Επανορθωτικής Χειρουργικής και του Τμήματος Επανειλημμένων Αποβολών και Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της συμμετείχε στην εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τόσο με μαθήματα όσο και με πρακτική εξάσκηση αυτών.

Πάντα με γνώμονα τις συνεχιζόμενες επιστημονικές εξελίξεις έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει παρουσιάσει επιστημονικές της εργασίες σε αρκετά από αυτά. Δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση και φροντίδα της εγκύου κατά τον τοκετό έλαβε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων στην «Καρδιοτοκογραφία και Παρακολούθηση του Εμβρύου» συμμετέχοντας σε ένα από τα κορυφαία, σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπαιδευτικά προγράμματα στο αντικείμενο της καρδιοτοκογραφίας και των κλινικών συστάσεων ασφαλούς αποπεράτωσης του τοκετού.

Παράλληλα είναι επιστημονική συνεργάτιδα στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαφορετικές ηλικίες - Διαφορετικές ανάγκες

Περιηγηθείτε  στην ιστοσελίδα ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας.

Εφηβεία

Γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας

Εμμηνόπαυση

Είπαν για εμάς

Στείλτε μας τη γνώμη σας

Δίπλα σας για κάθε σας ερώτηση

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ακολουθηστε μας

  • fb
  • insta
  • yt